Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Thuis haren verven

Heb je zin in wat anders en vind je een kappersafspraak te duur? Of heb je geen zin om naar de kapper te gaan? Wij hebben voor jou een paar tips op een rijtje gezet. Zodat jij thuis makkelijker je haar kan verven!

Lees altijd goed op de verpakking wat je moet doen. Ga niet zomaar aan de slag. Je kunt een fout maken en dat wil je natuurlijk niet! Lees het stappenplan goed door op de verpakking en de handleiding in het doosje. We snappen dat je gelijk aan de slag wilt, maar heb geduld. 😉

Doe handschoentjes aan zodat er geen verf op je handen komt. En gebruik een oud shirt of handdoek om je kleding te beschermen. 

Verf niet gelijk heel je haar! Test eerst de verf op een klein plukje voordat je alles gaat verven. Straks is toch alles niet zoals je had gewild en heb je een haarkleur die je niet mooi vindt. 

Verdeel je haar in stukken met clips of speldjes. Breng de verf aan op de haren. Wil je een egaal resultaat? Breng de verf eerst aan bij je punten en werk zo via de lengte naar je haarwortels toe. 

Vind je de haarkleur na het kleuren toch te licht of te donker? Dan kan je intensief je haar wassen. Breng shampoo aan op droog haar. Wikkel je haar in folie en wacht een kwartiertje. Daarna spoel je het uit.

Succes!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten