Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Top 5 trending accessoires

Iedereen draagt ze wel; accessoires. Of het nou kettingen, oorbellen, hoofddeksels of brillen zijn, iedereen draagt ze. Ze beginnen ook een steeds belangrijker onderdeel in de mode en in outfits te worden. Dus in dit artikel lees je de meest trending accessoires & zie je waar je ze kan krijgen!

Nummer 5. Sokken

Je zou ze op het eerste gezicht niet echt accessoires noemen, maar dat zijn ze toch echt wel! Als je een wat hogere broek aan hebt of een korte broek, kunnen hoge leuke heel veel uitmaken en je outfit heel veel leuker en stoerder maken. De meeste sokken die hoog gedragen worden zijn vaak Nike sokken. Maar je kan ook leuke hoge sokken zoeken waar iets anders creatief op staat zoals bij voorbeeld: vlammen! Leuke sokken kan je krijgen bij Shein, Nike en je kan ook bij Vinted of United Wardrobe een kijkje nemen.

This image has an empty alt attribute; its file name is socks-1024x768.jpg

Nummer 4. Zonnebrillen

Zonnebrillen draagt iedereen, maar welke zonnebrillen zijn nu trendy? Gekleurde glazen zijn super cute en ook super trendy. Kleine brilletjes zijn ook leuk, want de tijd van de saaie normaal gevormde zwarte zonnebrillen zijn voorbij! Doe het zo gek mogelijk want alles mag en alles kan. Je kan leuke zonnebrillen kopen bij Zaful, Shein, Pretty Little Thing & Subdued.

This image has an empty alt attribute; its file name is brilllen-1024x512.jpg

Nummer 3. Hoofddeksels

Dit is persoonlijk mijn favoriet en ik ben ook echt obsessed met de nieuwe trend die rond gaat namelijk de bucket hats. Ze zijn zo cute en je kan ze in alle maten, kleuren en vormen krijgen! Als je hem nog wat persoonlijker wil maken dan kan je een witte kopen en hem tie-dyen zodat je je eigen customize bucket hat hebt! Leuke buckethats kan je bestellen bij Zalando, Shein en op Depop kan je ook leuke tweedehands bucket hats vinden!

This image has an empty alt attribute; its file name is Buckethats-1024x512.jpg

Nummer 2. Shoulder bags

Super leuk en cute! Baguette bags, helemaal trendy en ik kan er persoonlijk geen genoeg van krijgen! Je kan ze letterlijk met elke outfit combineren of je nou een baggy jogging outfit aan hebt of een strak chique jurkje, het staat altijd leuk. Je hebt ze natuurlijk heel duur van Louis Vuitton of Prada, maar je kan ze ook gewoon goedkoop thriftshoppen of bijvoorbeeld bij de Brandy Melville of Urban Outfitters kopen!

This image has an empty alt attribute; its file name is Bagguete-tas-1024x512.jpg

Nummer 1. Sieraden

Sieraden zijn uiteindelijk de accessoires helemaal afmaken. Of het nou oorbellen, kettingen of armbanden zijn. Ze kunnen van een basic, saaie outfit een cute fit maken. Meerdere kettingen over elkaar zijn heel leuk Maar wat vaak wel heel belangrijk is, is dat je één kleur uit kiest. Dus ga je voor zilver? Zorg er dan voor dat je oorbellen en de ketting of ringen van je tas ook zilver zijn! Je kan leuke sieraden bij Shein of Zaful kopen maar als je voor iets meer kwaliteit zoekt zijn Subdued en Brandy Melville top winkels!

This image has an empty alt attribute; its file name is kettingen-1024x1024.jpg

Geschreven door Zara Goedemans

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten