Laatste nieuws: Jennifer Lopez bijna overleden tijdens opnames!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De leukste herfst trends van 2021

De zomer is voorbij! Dit betekent dat de rokjes en crop tops worden ingewisseld voor sweaters en lange broeken. Dat is een grote verandering in je kledingkast, maar daar zullen wij je een handje bij helpen. Vandaag bespreken we de herfst trends van dit jaar. 

1 Baggy jeans 

De baggy jeans uit de jaren ’90 komen terug dit najaar! Je kan de look wat netter maken met een blouse of casual met een sweater. De combinaties zijn eindeloos. 

2 Kleurrijke knitwear 

Dat knitwear dit seizoen weer in is, is natuurlijk geen verassing. Toch zijn de trendy knits van dit najaar net wat anders, ze zijn namelijk kleurrijker en gekker. Van gekke printjes tot felle kleuren, het kan allemaal! 

3 Trenchcoats 


De klassieke trenchcoat maakt weer een comeback dit najaar en het is dé perfecte tussenjas. Bij een trenchcoat denk je al snel aan de beige variant, maar je kan ze vinden in nog veel meer kleuren! Denk aan een zwarte, groene of zelfs een roze trenchcoat.

4 De kleur bruin 

Een van de grootste modekleuren voor komend najaar is de kleur bruin. Van licht tot donkerbruin, combineer de kleur met verschillende tinten en kledingstukken en je look is helemaal trendy. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten