Laatste nieuws: Jake Paul ontkent aanranding

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Trend alert: de kleur bruin

We hoeven je vast niet te vertellen dat alles in het bruin trendy is. We love it! In de jaren ’70 en ’80 zagen we de kleur vaak voorbij komen en nu is het terug. Vooral chocolade-, hazelnoot en amandelbruin zijn populair. Wel handig om te weten hoe je deze kleuren combineert en welke bruine items je echt moet aanschaffen. Wij nemen het met je door.

Bruin is absoluut geen saaie kleur en er zijn ontzettend veel verschillende tinten. Bruin kan erg koel zijn, als het meer grijstinten in zich heeft. Maar het kan ook warm tonen, als het meer geel en oranjetinten bevat. Bruin staat goed met neutrale kleuren zoals zwart, wit, gebroken wit en beige. Maar ook fellere kleuren vallen goed te combineren met bruin:

Dat is duidelijk, tijd om je slag te slaan! Wat heb je allemaal nodig? Allereerst kan een bruine mom jeans of flared niet ontbreken. Leuk om te combineren met een andere bruine tint als top. De broeken vind je tegenwoordig op vele websites zoals Shein, Motel Rocks en de Zara.

Je hebt dan natuurlijk ook een bruine top nodig. De keuze is enorm. Neem eens een kijkje bij H&M, Pull & Bear, Stradivarius, Brandy of de Bershka.

Natuurlijk zijn er ook veel bruine accessoires die helemaal trendy zijn en je outfit compleet maken. Of wat dacht je van bruine sneakers? Of maak het nog gekker en ga voor bruine nagellak met een leuk patroontje.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten