Laatste nieuws: Monica Geuze weerlegt Kaj's denkwijze over Bachelor Paul

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Trend alert: Birkenstocks

Birkenstocks zijn dé trend van 2022. Vooral nu het zomer is, is het de perfecte schoen en een echt must-have. Vorig jaar zagen we dat grote chuncky sandalen weer helemaal terug in de mode kwamen. En dit seizoen zijn birkenstocks echt dé trend. Ze zijn weer terug van weggeweest!

Boston 

Dit seizoen zal je het model Boston van Birkenstock veel gaan zien. Bij dit model is je voet half bedekt en voor de andere helft is het open. De zogeheten clogs zijn beschikbaar in verschillende kleuren, van zacht taupe tot azuurblauw. 

De sandalen zijn supermakkelijk te combineren met je outfits. Je kan gaan voor een simpele outfit, zoals een jeans met een zwart of wit t-shirt of voor een jurk met verschillende printjes. Sommigen dragen zelfs sokken in hun sandalen. De Boston Birkenstock past bij elke outfit. En een bijkomend voordeel is dat ze er niet alleen trendy uitzien, maar ook nog eens heerlijk lopen. 

Arizona 

Naast de Boston sandaal zullen we ook de Arizona’s van Birkenstock superveel gaan zien dit seizoen. Dit model is verkrijgbaar in onwijs veel kleuren én van verschillende materialen, zoals leer of suède. In tegenstelling tot het Boston model is dit model meer open. Ook dit model is supermakkelijk te combineren met alles in je kledingkast. Daarnaast loopt dit model ook heerlijk!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten