Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Trend alert: Haarstijl met touwtjes

Ook deze zomer kunnen we weer kiezen uit enorm veel verschillende haarstijlen. Maar heb je ooit al eens nagedacht om simpelweg een touwtje in je haar te doen? Deze maand kun je er niet meer omheen. Het is een trend die steeds vaker terugkomt en we love it! In dit artikel laten wij je precies zien hoe je mee kunt gaan met deze trend.

Het is belangrijk dat je een stuk touw hebt die langer is dan je eigen haar en niet dezelfde kleur heeft als je eigen haarkleur. Het zou zonde zijn als je veel moeite doet en het vervolgens bijna niet opvalt. Vooral felle kleuren of wit zijn populair!

Maar hoe zorg ik ervoor dat het touwtje mooi, maar vooral goed blijft zitten? Pak een klein plukje van je haar, het liefst aan de voorkant, zodat de touwtjes goed zichtbaar zullen zijn. Wikkel hier het touw dubbel omheen, zodat je vervolgens een knoop kunt maken. Als er een knoop inzit kun je het plukje haar in tweeën verdelen. Met het touw erbij heb je als het ware drie plukjes en kun je beginnen met vlechten. Doe dit tot je aan het einde van je haar bent. Nu kun je opnieuw een knoop maken, zoals je in het begin deed. Knip tot slot het overgebleven stukje touw eraf. Pas op dat je niet je haar mee knipt. Vervolgens kun je hetzelfde aan de andere kant van je haar doen, maar ook één touwtje is al leuk genoeg.

Tadaa, jij kunt deze trendy haarstijl nu ook rocken! Heb je toch wat meer uitleg nodig? Bekijk dan onderstaande TikTok.

@veronicarroman

#hair #hairstyle #trend #tips #diy #trendy #fyp #parati #wrap

♬ Build a Bitch – Bella Poarch

Kende je deze trend al en ben je opzoek naar meer inspiratie? Lees dan snel het volgende artikel: De 5 leukste zomerse haarstijlen – Teenmag

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten