Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De 5 leukste zomerse haarstijlen

Het is weer tijd voor de zomerse looks! Het wordt weer warmer en dat betekent dat je haar soms best in de weg kan gaan zitten. In de zomer is het daarom fijn als je je haar lekker kunt opsteken. Daarnaast is het natuurlijk ook helemaal leuk om je haar op een mooie manier te stijlen voor alle vakantie foto’s die je gaat maken. In dit artikel zetten wij 5 toffe zomerse haarstijlen voor jou op een rijtje!

De haarklem

We beginnen natuurlijk bij de welbekende haarklem. Eigenlijk een hele simpele look waarvoor je alleen een leuke haarklem nodig hebt.

Vissengraat

Een vissengraat is eigenlijk een vlecht met een leuke touch. Misschien is het eerst wel even oefenen om dit bij jezelf te kunnen maken, maar dan heb je ook wat.

Beachy waves & vlechtjes

Deze haarstijl is wel iets minder praktisch maar wel erg leuk als je bijvoorbeeld naar een festival gaat. De beachy waves zijn natuurlijk lekker zomers en kun je creëren met je krultang of stijltang. Vervolgens kun je hiertussen wat vlechtjes maken zodat het er extra leuk en zomers uitziet.

Messy bun

Je kunt natuurlijk ook de welbekende messy bun in je haar gooien. Je haar ziet hierdoor ook niet in de weg en het ziet er ook nog eens super leuk uit.

De sjaaltjes

De sjaaltjes kunnen natuurlijk niet ontbreken in de zomerse haarstijlen van dit jaar. Toevallig heeft Teenmag hier ook al een artikel van gemaakt. Check het dus hier!

Wij hopen dat jullie met deze leuke haarstijlen weer genoeg inspiratie hebben om weer helemaal fashionable de zomer door te gaan.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten