Laatste nieuws: Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Trending: Baggy jeans

De tijd van skinny jeans hebben we ondertussen wel weer gehad. Flair is ook een tijd in geweest, maar de trends gaan natuurlijk gewoon door! De nieuwe trend is baggy jeans/ oversized jeans. Zo veel meer comfy dan die strakke broeken die altijd maar je bilnaad inkruipen en je nauwelijks uit krijgt als het ook maar een beetje warm is geweest.

De broeken geven voor mijn gevoel ook zoveel meer zelfvertrouwen omdat elke body type ze kan dragen, en je je lichaam er ook nauwelijks onder ziet! Je kan ze super leuk matchen met een strakke top of je kan voor een hele oversized look gaan en er een sweater of een oversized shirt boven op aantrekken.

De leukste broeken kan je bij Asos, Pretty Little Thing, Weekday, Brandy Melville of Thriftshops vinden. Maar heb je nou geen geld en wil je wel heel graag zo een broek? Dan zou ik gewoon je vader, vriendje of broers kast open trekken en zoeken naar de grootste broek die ze in huis hebben! Doe er een leuk riempje omheen of als je geen riem hebt, een veter (ook trouwens helemaal een hype 🙂 ) en je baggy jeans look is done!!

Geschreven door: Zara Goedemans

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten