Laatste nieuws: Jennifer Lopez bijna overleden tijdens opnames!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Trends najaar 2022

De herfst en wintermaanden komen er weer aan! En dat betekend dat er weer overal nieuwe trends opduiken en dat de winkels weer vol liggen met nieuwe items. We heb de populairste en leukste trends hieronder voor je neergezet!

Trenchcoats en lange jassen

Je ziet ze overal, in winkels, op straat en bij celebs! Deze jassen zijn er in super veel kleuren en maten en ze staan bij veel verschillende outfits. Welke stijl mode we dit jaar ook krijgen, met de trenchcoat zit je altijd goed. Dat komt, omdat het in Nederland vaak te warm is voor een super dikke winterjas. Het is trouwens niet zo dat de trenchcoat een vaste lengte moet hebben. Zo heb je de kortere variant (handig voor tijdens het fietsen!) en de langere variant die over de enkels komt.

Oversized blazers

Dat bazers leuk staan dat weten we allemaal, maar kijk of je misschien je je vaders kast een eigenlijk iets te grote blazer vind. Deze staan bijvoorbeeld goed op een jurkje.Oversized blazers zijn geschikt voor elke dag, elke gelegenheid en elk seizoen. Met een blazer zie je er eigenlijk altijd wel netjes uit, en het zit ook nog eens lekker!

Pakken en duo-sets

Vorig jaar rond deze tijd werden trainingspakken van de troon gestoten door de matchende pakken. Matching sets zijn al een  aantal seizoenen een enorme rage en het lijkt erop dat dat voorlopig ook nog wel even zo blijft. We zien deze de laatste tijd in alle kleuren en vormen voorbijkomen.

Leren schoenen

Hoge laarzen en loafers zijn na een tijdje weer helemaal hot, en begrijpelijk! Je kan deze overal kopen, want bijna elke winkel of webshop verkoopt ze tegenwoordig. We zien de laarzen vooral veel voorbijkomen onder midi-skirts, zodat je net wel of net geen randje huid of panty ziet.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten