Laatste nieuws: Monica Geuze weerlegt Kaj's denkwijze over Bachelor Paul

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De leukste zomertrends van 2021

Het is volop zomer en de kledingkeuze is huge! Dat maakt het des de leuker, maar het zorgt tegelijkertijd ook voor veel keuze stress. Daarom bespreken we vandaag de zomertrends van dit jaar. Zo hoef je nooit meer uren voor je kledingkast te staan!

1.  Retro

Trends uit de jaren ’60 en ’70 worden steeds vaker door modemerken teruggebracht. Zo hebben alle meiden tegenwoordig wel weer een flared jeans in hun kast hangen en ook de haltertops zijn deze zomer niet te missen. Maar een sjaaltje in je haar blijft toch nog steeds de klassieker. Vorig jaar was dit al een grote hit, maar nu kan eigenlijk niemand er meer omheen. De sjaaltjes worden ook steeds groter, wat erg voordelig kan zijn. Zo bescherm je namelijk je haar goed tegen de zon en het maakt je uiteindelijke look helemaal af!

2. Cowboy boots

Misschien niet je eerste gedachte als je denkt aan de zomer, maar de cowboylaarzen zijn deze zomer overal te vinden. Leuk voor onder een rokje of jurkje. Je vindt ze in verschillende lengtes en kleuren. Wij zijn fan!

3. De strappy sandals

Sandalen zijn natuurlijk een must voor in de zomer. Maar kende je de strappy sandals al? Dit zijn sandalen met een kleine hak en meerdere bandjes. Ze geven je outfit een chique trendy uitstraling. Halen dus!

4. Comfy

In de winter zagen we de comfortabele joggingpakken al voorbij komen, maar ook in de zomer houden we van comfy! Een joggershort is tegenwoordig een must voor in je kledingkast. Je kunt het combineren met een leuke crop top. Deze outfit is geschikt voor bijna elke gelegenheid, lekker makkelijk dus!

5. Kleurrijke printjes

Veel kleurrijke kleuren en printjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. We zien ze tegenwoordig overal in terug. De leukste jurkjes hebben de meest gekke gekleurde printjes en ook in badkleding zien we dit terugkomen. Voor welke kleur en print ga jij?

Ook benieuwd naar alle bikinitrends van deze zomer? Bekijk dan snel het volgende artikel: Bikinitrends die je deze zomer niet kunt missen – Teenmag

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten