Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Virtueel op vakantie

Het is vast even geleden sinds we op vakantie zijn geweest. De huidige pandemie heeft er voor gezorgd dat veel vakanties niet door konden gaan of zorgde ervoor dat je na je vakantie 10/14 dagen in quarantaine moest. Vele zouden met de kerstvakantie ook op sportvakantie gaan, maar dat kan allemaal niet. Maar dat is een oplossing voor. 

Virtueel op vakantie is de mogelijkheid om toch een beetje het gevoel te hebben dat je op vakantie bent. Wie weet ontdek je wel plekken waar je na corona naar toe wil. Bovendien kost virtueel reizen niks. Maar hoe kun je virtueel reizen?

YouTube

YouTube is het perfecte platform om dit te doen. Door het kijken van vlogs en travelvideo’s heb je toch het idee dat je nog een beetje de wereld kan ontdekken. 

Yes Theory plaatst ontzettend veel reisvideo’s. Zo zijn ze dit jaar nog 96 uur in Afghanistan geweest, hebben ze overleefd op de warmste plek op aarde en zijn ze naar het grootste feest in de wereld geweest. Ze reizen ontzettend veel af en door de challenges die ze doen worden de video’s erg interessant. Jouw bucket list zal hierdoor alleen maar groeien. 

She travelled the world neemt je mee in haar wereld van reizen doormiddel van een blog, maar recent is ze ook gestart met YouTube. Ze geeft travel tips en hacks en laat toffe plekken zien waar ze is geweest. 

Hoe dan ook, er is genoeg te zien op YouTube dat er voor gaat zorgen dat het reizen weer gaat kriebelen. Droom over waar jij het liefst naar toe wil, maak een lijst en zodra het weer mag, kan jij reizen naar je favo plekken die je virtueel al hebt gezien! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten