Laatste nieuws: Maan over vriendschap Snelle

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Wat betekenen deze emojis écht?

We gebruiken ze de hele dag door, op WhatsApp of op social media. Er zijn inmiddels meer dan 3000 emojis waar je uit kunt kiezen! Toch betekenen ze misschien niet wat jij denkt. Wij zorgen ervoor dat jij elke betekenis duidelijk weet. Check dit!

Boos, of toch niet? Je dacht misschien dat deze smiley een boze emoji moest voorstellen. Dat is geen gekke aanname, want de rook uit zijn neus lijkt dat wel weg te geven. Maar niks is minder waar. Deze emoji staat namelijk symbool voor een overwinning.

Deze emoji ziet er heel sad uit. Ookal kijkt deze emoji heel verdrietig, het staat bekend als de ‘hard werken’ emoji. Niet heel sad dus..

Deze emoji lijkt op het eerste gezicht op een magnetron tekentje. Wat denk je? In Japan wordt dit symbool gebruikt om heet water bronnen aan te geven.

Deze is pretty shocking, ook voor ons. Deze ‘bid’ emoji is niet wat jij al die jaren voor ogen had. Het is namelijk een high five en niet twee handen die een bidgebaar maken. Hoe dan?!

Verrassing: deze emoji is niet verkouden en ook niet verdrietig. In de Japanse manga stripboeken is de ‘snottebel’ een teken dat iemand aan het slapen is.

Moeten we hier nog iets bij zeggen…

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten