Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Winter make-up looks

De winter blijft nog wel even een tijdje hangen en misschien is je jaarlijkse winterdipje al aangebroken, maar niet getreurd want met deze make-up looks ben je helemaal b(l)ij met de trends van deze winter!

Felle kleuren

Deze winter zijn we niet bang voor wat kleur, sterker nog, felle kleuren zijn helemaal it! Met oogschaduw of eyeliner heb je zo een coole winter look klaar. Zorg voor een simpele basis met niet te veel poespas. Met Eyeliner kun je verschillende vormen maken om de look wat up te spicen!

Fluffy brows

It’s all about brushing it up! We houden van fluffy brows.

Misschien ken je de soap brow trend al? Zorg dat je wenkbrauwen lekker omhoog gekamd zijn, zodat ze extra vol zijn. Dit jaar gaan we juist niét voor een perfect getekende wenkbrauw, maar juist lekker naturel.

De bruine smokey eye

Een warme look in deze koude dagen. Doe de eyeliner onder je ogen, in je water lijn en trek deze helemaal rond. Maak het af met een wing en matte bruin oogschaduw en blenden maar!

Glowy

In de winter neigen we meestal wat meer naar matte make-up, maar de trend is toch wat meer glowy deze winter. Met een glossy highlighter en lipgloss kom je al een heel eind! Zorg voor een goede moisturizer onder je make-up, dit zorgt automatisch al voor een glowy effect!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten