Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Women Empowerment

Je zult het vast wel eens gehoord hebben, Women empowerment, maar wat betekent het nou eigenlijk echt?

De beweging Women Empowerment staat voor het sterk maken van vrouwen, over de hele wereld, op sociaal en economisch gebied. Dat houdt dus in dat vrouwen toegang moeten krijgen tot gelijke behandeling, onderwijs, wettelijke bescherming, financiële onafhankelijkheid en kansen op economisch gebied.

Vrouwen of meiden onderling, dat blijft toch altijd nog een beetje een dingetje. Hoe je het ook went of keert, veel meiden halen elkaar vaak neer in plaats van dat ze elkaar supporten, mee eens? Wij betrappen onszelf ook wel eens té vaak op het veroordelen van andere vrouwen. Toch zou het de vrouw zelf een stuk beter maken als wij als meiden elkaar supporten, als een sisterhood. Dat zorgt al voor een groot stuk Women Empowerment, waaraan elke vrouw kan bijdragen. Sta er wat vaker bij stil, of spreek iemand aan wanneer je merkt dat ze andere vrouwen naar beneden haalt.

Onzekerheid en twijfel over ons innerlijk en uiterlijk zijn nooit zo groot geweest als nu, met social media en de lat die al hoog ligt. We zijn als vrouw altijd maar bezig met verwachtingen en aan het ideaalbeeld voldoen, we luisteren niet genoeg naar onze eigen power en behoeftes. Een vrouw moet zich toch ook diep van binnen gelukkig kunnen voelen?

Draag een steentje bij aan Women Empowerment, wees er voor elke vrouw of meid om je heen en be one, wij willen toch ook net als mannen een brotherhood vormen, een sisterhood zijn?

Women empowering playlist:

spotify:playlist:26SJWpDHj4LMteWUfLse2r

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten