Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Zes tips voor de perfecte Insta feed!

Tegenwoordig laat je met je Instagram een kijkje in je leven zien. Mensen zien je Instagram misschien weel eerder dan dat ze je ontmoeten. Daarom is het leuk dat je je eigen feed kan maken zoals jij wil, zodat je een leuke eerste indruk achter kan laten!

  • Kleuren

Een terugkomend filter is heel belangrijk voor een mooie Instagram feed. Dat je dezelfde kleuren gebruikt om je foto’s te bewerken brengt rust en geeft overzicht. Maak je al je foto’s zwart wit? Ga je voor felle kleuren? Of gebruik je juist pasteltinten? 

Je kan vervolgens gaan spelen met deze kleuren. Trek kleren aan met dezelfde kleuren als op je achtergrond. Of juist niet en ga voor het tegenovergestelde. 

  • Preset

Een preset helpt om deze kleuren aan te houden. Het houdt in dat je standaard instellingen hebt die je voor elke foto kan gebruiken. Het is daardoor heel makkelijk in gebruik, je zet het over je foto en alles is bewerkt. Lightroom is de meest bekende app waarin presets worden gebruikt. Je kan je eigen maken, maar je kan ook één downloaden. Je hebt zowel betaalde als gratis presets. 

  • Soorten foto’s

Ontdek wat je wilt posten. Wil je vooral foto’s van jezelf of heb je liever foto’s van de natuur? Je kan dit ook combineren. Aan de zijkant een foto die je hebt gemaakt van de bergen op vakantie, en in het midden een selfie. 

  • Maak veel foto’s

Maak van alles foto’s! Je kan beter te veel foto’s hebben en hier later uit kiezen. Misschien staat die open brug wel heel mooi naast die outfit foto. Of hebben die huizen precies dezelfde kleuren als je ontbijt die je gister op je insta had gepost. 

  • Past het?

Kijk van tevoren of de foto op je feed past. Er zijn verschillende apps waarin je kan zien of de foto mooi staat op je feed. Past het goed, of zijn de kleuren te donker? Zo kan je van tevoren zien of het een mooie toevoeging is aan je feed. 

  • Heb plezier

Maak vooral wat jij leuk vindt! Maak geen feed op basis van wat andere leuk vinden. Post foto’s waar jij blij van wordt, dan krijg je de mooiste feed!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten