Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Zijn deze TikTok make-up trends het waard?

Laneige – Lip masker

Dit masker van Laneige zag je de afgelopen maanden veel voorbij komen. Veel mensen gebruiken het voordat ze beginnen aan hun make-up routine, om hun lippen klaar te maken voor de lip look. Of als ze gaan slapen. Het masker bevat vitamine C en ruikt naar bessen. Het smelt de dode huidcellen, zo krijg je gladdere en soepelere lippen. Veel mensen vinden het fijn en bevelen het product aan. Het masker is online te koop voor €18. 

Dior Backstage Blush – Rosy Glow

Bij het kopen van dure producten van merken zoals Dior, wil je natuurlijk wel zeker weten dat het je geld waard is. Deze blush ziet er erg vel uit maar brengt erg subtiel aan op de huid, omdat het zich aanpast aan de pH-waarde van je huid. Dit product ging vorig jaar viral nadat Kylie Jenner deelde dat dit haar favoriete blush is. Maar nu wordt deze blush nog steeds ontzettend veel gebruikt en bevelen veel mensen het aan. De meningen zijn verdeeld of het de €40 waard is. Als je minder geld te besteden hebt zijn er veel vergelijkbaar goedkopere blushes op de markt, zoals de ‘Mosiac blush’ van Essence.

Dior – Lip Glow Oil

Nog een populair Dior product zijn de Lip Glow Oils. Dit product is een soort lipgloss met een lichte pigment en blijft goed zitten. Het heeft een zoete mintachtige geur en is in vele kleuren verkrijgbaar. De kleuren zijn subtiel maar wel zichtbaar en je lippen worden er mega zacht van. Nog een extra pluspunt is dat het minder erg plakt. Maar is het de €40 waard? Een dupe voor dit product is de lip oil van de Hema voor maar €4.

Rare Beauty – Liquid blush

De liquid blush van Selena Gomez haar make-up merk ‘Rare Beauty’ is een grote hype. Dit product is erg gepigmenteerd, zo heb je maar een klein beetje nodig. Hierdoor kun je er erg lang mee doen. Is dit de hype waard? Dat zeker! De blush is in 11 kleuren verkrijgbaar voor €20.

NYX – Jumbo potlood

Dit highlighter potlood was 10 jaar geleden erg populair en nu is het weer terug! Met dit potlood kun je erg makkelijk de binnenkant van ogen oplichten, en je neus highligten. Je kunt hier super lang mee doen, omdat je het kunt slijpen. Voor maar €6 euro is dit potlood zeker het geld waard.

Hollywood Flawless Filter – Charlotte Tilbury

Dit product is geen foundation. Het is een soort booster, met de eigenschappen van een (getinte) gezichtsprimer en de glow van een highlighter en kost €40. Je kunt het aanbrengen onder je foundation of blend het met je favoriete foundation voor extra dekking en glow. Heb je van jezelf al een glanzende huid, dan is deze ‘Flawless filter’ waarschijnlijk too much. Het effect werkt daarom beter op een droger huidtype.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten