Laatste nieuws: Roxy Dekker weigert uitnodiging Eva Jinek: “Nog even geduld”

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Zo maak je Starbucks koffie thuis

Op het station en in de auto worden we er vaak mee verleidt, Starbucks! De internationale keten is onwijs populair en heeft alles in huis voor een heerlijk kopje koffie. Maar daar staat natuurlijk ook wat tegenover. Een aantal koffietjes en je portemonnee is ineens een stuk leger. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Starbucks koffie maak je namelijk ook gemakkelijk thuis! Vandaag zetten wij de lekkerste koffie recepten voor je op een rij.

Iced Matcha Latte

Wat heb je nodig?
-1 kop melk naar keuze
-1 of 2 theelepels Matchapoeder
-1 eetlepel vanillesiroop
-1 kop ijs

Mix de melk, poeder en vanillesiroop samen in een beker. Doe een aantal ijsblokjes erbij, en voilà! In een handomdraai gemaakt en ook nog eens super lekker.  

Pink Drink

Wat heb je nodig?
-5 diepvriesaardbeien
-1 blokje bevroren passievrucht
-Scheutje agavesiroop
-1 of 2 theelepels açaipoeder
-200 milliliter melk naar keuze (kokosmelk zorgt voor een extra zomers gevoel)
-Handje gevriesdroogde aardbeiden
-IJsblokjes

Doe alle ingrediënten, behalve de ijsblokjes en de gevriesdroogde aardbeien in een blender. Mixen maar! Doe het mengsel in een glas en gebruik de ijsblokjes en gevriesdroogde aardbeien als topping. Smullen maar!

Iced Caramel Macchiato

Wat heb je nodig?
-1 shot espresso
-Melk naar keuze
-2 eetlepels vanillesiroop
-1 theelepel karamel
-Ijsblokjes

Natuurlijk kan de bekende Iced Caramel Macchiato niet ontbreken! Vul allereerst een glas halfvol met ijs. Daar gooi je allereerst de vanillesiroop bij. Vervolgens de shot espresso en tot slot de melk. Maak het drankje af met de karamel, hier hoef je natuurlijk niet zuinig mee te doen!

Java Chip Frappuccino

Wat heb je nodig?
–1 eetlepel chocoladesaus
-1 eetlepel chocoladestukjes
–250 milliliter vers gezette koffie (voor de koffievariant) of 250 milliliter volle melk (voor de crème-versie)
–IJsblokjes
–Slagroom (eventueel)
–Chocoladesaus (eventueel)

Vul de blender voor de helft met ijsblokjes en hak deze fijn. Voeg de chocoladesaus, de chocoladestukjes en de koffie of melk toe. Zet de blender aan en zorg dat het uiteindelijk een dikke ijzige mix wordt. Doe dit in een glas. Je kunt het afmaken door nog wat slagroom eraan toe te voegen en hier wat chocoladesaus overheen te gieten. Jammie!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten