Laatste nieuws: Kalvijn stal van Habbo Hotel-spelers

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Zo maak je zelf sproeten

Het is één van de zeven schoonheden, sproetjes. Het doet ons denken aan de zomer en de eerste zonnestralen op je huid. Deze zonnige beautytrend is tegenwoordig ook zelf makkelijk te maken. Maar hoe doe je dat zo natuurlijk mogelijk? Wij zochten het voor je uit!

Gebruik een potlood of penceel. Deze moet zo smal mogelijk zijn, zodat je echt kleine subtiele sproetjes kan gaan zetten. Als je een oog- of wenkbrauwpotlood gebruikt kun je het beste twee verschillende tinten uitkiezen. Dit zorgt voor een natuurlijk effect. Zet een paar kleine stipjes op de plekken waar jij de sproetjes wilt hebben. Je hoeft helemaal niet veel te doen, hou het zo natuurlijk mogelijk. Dep vervolgens zachtjes met je vingertoppen op de gemaakte sproetjes. Dit zal de kleur net wat meer vervagen, waardoor je een minder symmetrisch en zo natuurlijker resultaat krijgt. Maak het af met een lichte laag setting poeder over je neus en wangen. Zo zullen je goud-bruine sproetjes de hele dag mee gaan. Nu ben je helemaal klaar voor de zomer!

Maar, dit is zeker niet de enige manier. TikTokker Ollie Rockabilly laat zien dat het nog veel sneller en gemakkelijker kan. Voor deze hack gebruikt zij een spray, die eigenlijk bedoelt is om je uitgroei bij te werken. Ze laat zien dat je met de Magic Retouch van L’Oréal Paris in de kleur medium iced brown, prima sproeten kan zetten! Het enige wat je hoeft te doen is de spray een stukje van je vandaan te halen en heel zachtjes het op je gezicht sprayen. Hou natuurlijk wel je ogen dicht als je dit gaat proberen! Bekijk de TikTok van Ollie hieronder en vind ook de haarspray die zij gebruikt:

@ollierockabilly

Attempting a freckle tutorial, using L’Oréal magic retouch in medium iced brown. ##fakefreckles ##freckle ##frecklestutorial ##frecklesmakeup ##makeup

♬ original sound – Ollie Rockabilly ?

Ben je niet zo fan van beide manieren en heb je toch net even iets meer hulp nodig? Tegenwoordig vind je in genoeg winkels pennen, die gemaakt zijn om sproeten mee te creëren. Geen zin om in de winkel te zoeken? Bekijk deze op Bol.com in verschillende kleuren!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten