Laatste nieuws: IShowSpeed is in Nederland

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Zo style je een oversized blazer

Oversized blazers zijn dit seizoen super trendy en een must in jouw kledingkast! Maar hoe style je een oversized blazer? In dit artikel leggen we je uit hoe je het op een classy, stoere en casual manier stylet. 

Als jurk

Om je look een classy twist te geven, kan je de blazer dragen als jurk. Je kunt het dragen met blote benen en hoge laarzen, of met stoere boots. Als je je niet helemaal op je gemak voelt met alleen een blazer, dan zou je er een kort broekje onder kunnen dragen. 

Over een jurk

Een klassiek jurkje met een oversized blazer is de perfecte combinatie. De blazer maakt de look net wat stoerder. Wil je voor nog stoerder gaan? Combineer de outfit dan met boots. Ook is het handig om de blazer te dragen over een jurkje als het kouder wordt. 

Op een jeans

Een outfit die altijd casual is, is een combinatie van een blazer en met een jeans. Je kunt hier nooit de fout mee in gaan. Combineer de look met een paar sneakers, een leuke top en je outfit is af! Om de look wat chiquer te maken kan je kiezen voor laarsjes, en wat accessoires toevoegen.

 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten