Laatste nieuws: Maan brengt na lange tijd stilte nieuw nummer uit

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

365 Days genomineerd voor award

De Netflix-film 365 Days is genomineerd voor de Golden Raspberry Awards.

Naast de Grammy’s en de Oscars, worden binnenkort ook de Golden Rasberry Awards uitgereikt. Nu is de Netflix-film 365 Days meerdere keren genomineerd. De film is namelijk maarliefst zes keer genomineerd voor onder andere ‘Slechtste Film’ en ‘Slechtste Acteur’ voor de rol van Don Massimo Torricelli, die door Michele Morrone wordt gespeeld.

Veel mensen zagen de nominaties al aankomen, omdat de film seksueel geweld zou verheerlijken. Er zijn ook al meerdere petities getekend over dat de film van Netflix zou moeten verdwijnen. Grote artiesten zoals Duffy, hebben zich hier eerder ook al over uitgesproken. Zij liet weten dat ze het onverantwoordelijk vond om de film op Netflix te houden, omdat het seksueel geweld verheerlijkt en mensen pijn kan doen die dezelfde soort ervaringen hebben gehad.

De bekendmaking van de Golden Raspberry Awards, zal zoals gewoonlijk één dag voor de Oscars bekend worden gemaakt. De winnaars zullen dus op 25 april bekend worden. Wat vind jij van de nominaties? Laat het hieronder weten. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten