Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Billie Eilish komt nieuwe muziek

It’s time! Billie Eilish komt bijna weer met nieuwe muziek. Can’t wait!

In een Instagram storie vertelt de zangeres dat er nieuwe muziek aankomt. Maar dat niet alleen. Ook vertelt ze dat dat er een videoclip on his way is.

Er komen nog twee nummers aan die niemand heeft gehoord, wanneer deze uitkomen is nog niet bekend. Ook komt de videoclip voor het nummer ‘Xanny’ binnenkort. Check hieronder wat Billie erover te zeggen heeft!

https://www.instagram.com/p/B4cGWWbn21p/

Billie is lekker bezig in de muziekwereld. Ze won tijdens de MTV AMA’S de prijs voor Best New en ook haar nummer ‘Bad Guy’ werd gekozen als Best Song. Ze is nog maar 17 jaar maar de hele wereld kent haar naam.

Toch is het leven van een celeb niet altijd zo leuk als het lijkt. In een interview met tijdschrift Rolling Stone vertelt de zangeres dat er ook een tijd is geweest waarin ze twijfelde over muziek maken. Ze zegt: “Er was een periode in mijn leven waar ik dacht ‘vind ik muziek eigenlijk wel leuk?’ het voelde alsof ik alleen maar aan het touren was.” Ze vertelt dat ze vooral de shows geweldig vindt, maar de eenzaamheid, de bus en het verschrikkelijke eten niet chill vindt. Ook zegt dat ze dat ze het moeilijk vindt dat iedereen is door gegaan met zijn of haar leven als ze terugkomt van tour.

Kan jij ook niet wachten op nieuwe muziek van Billie?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten