Laatste nieuws: Kim Kardashian schittert in wazige fotoreeks gemaakt door dochter North

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

TikTokkers worden opgelicht

Vorige week kwam er een video op het YouTube-kanaal van Boos, waarin bleek dat Eugene en Dennis van Creator Network ongeveer 300.000 duizend euro achterhouden van hun creators.

Nu is deel 2 te zien op YouTube. Eugene is op dit moment nergens te vinden. De advocaten van Dennis en Eugene nemen wel contact op met Boos. 

In het tweede deel komt naar voren dat Eugene en Dennis zo’n 70% procent inhouden van de verdiensten van creators, in plaats van de afgesproken 20%. De influencer krijgt dan maar 30% en niet de afgesproken 80%. 

Lieke, Lorenzo en hun advocaat mochten in gesprek met de drie advocaten van Eugene, Eugene zelf, de advocaat van Dennis en Dennis zelf. Tijdens dat gesprek zijn er ook beschuldigen naar de twee TikTokkers gegooid. Zo krijgen Lieke en Lorenzo er de schuld van dat het bedrijf nu niet verder kan gaan. 

Er is nog steeds geen wederwoord geweest van Eugene geweest. Wel hebben Lieke en Lorenzo een video geplaatst op social media, dat er geen fraude gepleegd zou zijn. Er zou spraken zijn geweest van een gebrek aan transparantie. Deze video is inmiddels verwijderd van social media. Verschillende BN’ers en influencers breken hun contract met het management. 

Mocht je alles willen weten, kijk dan de video van Boos:

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten