Laatste nieuws: Vriend Morena is gearresteerd

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Bryce Hall is boos op Twitter

Bryce Hall en Dave Portnoy gaan tegen elkaar tekeer op Twitter. Het begon allemaal tijdens de podcast ‘BFFs with Dave Portnoy and Josh Richards’.

In deze podcast bespreken Dave Portnoy en Josh Richards van alles. Zo ook een maand geleden toen ze Alex Cooper te gast hadden en de boys van Sway House gingen “ranken”. Alex maakte een comment dat Bryce op Sid van Ice Age lijkt. Dave begon over de gevechten waar de TikTokker mee in aanraking is gekomen.

Bryce was hier niet blij mee en in de laatste podcast van het duo vertelt Josh dat Bryce door wat Dave en Alex hebben gezegd, Dave niet meer mag. Dave zegt hierop dat Bryce niet zo overdreven moet reageren. Bryce Twitterde daarna direct naar Dave. “Je bent een heel trieste oude man Dave. Het maken van een podcast met een 18-jarige als een 50-jarige man voor invloed is alleen al gênant genoeg.”

Daarop reageerde Dave weer met: ”Huil je? @BryceHall. Ik denk dat Bryce huilt. Allemaal omdat @Allexandracooper zei dat hij eruitziet als Sid uit Ice Age,” en een gif van Sid erbij. De twee blijven heen en weer tweeten en de situatie lijkt nog niet opgelost te zijn.

Kijk hier naar de hele tweet collectie tussen de twee:

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten