Laatste nieuws: Britney Spears danst met halfnaakte man

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Dove Cameron wil niet door zonder Cameron Boyce

Dat het overlijden van Disney-ster Cameron Boyce een grote impact had op sterren heeft gebleken. Goede vriendin en collega Dove Cameron vertelt nu dan ook dat ze liever niet nog een deel van de Descendants films maakt zonder Cameron.

De 23-jarige actrice laat weten dat ze erg excited is voor de potentie die het verhaal heeft, maar dat ze het geen leuk idee vindt dat Cameron er geen deel van uit maakt. Ze vertelt: “Ik hou niet van het idee om het zonder Cameron te doen, ik weet niet wat het plot zou zijn en ik weet niet hoe het eruit zou zien. Maar ik ben ook dol op de franchise en ik hou van de regisseur en ik hou van Disney en ik hou van die cast. Ik hield van die tijd in mijn leven.”

Cameron overleed op 6 juli aan de gevolgen van een epileptische aanval. Disney zelf en ook de Disney-sterren waren er kapot van en eerden Cameron dan ook bijna allemaal op social media.

Met of zonder Cameron kijkt Dove uit naar het volgende gedeelte van de films, wat die ook mogen zijn. Laat ons weten wat jij van Descendants vind zonder Cameron Boyce.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten