Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Fred van Leer open over opname

Fred van Leer praat in een nieuwe video open over zijn ziekenhuis opname van afgelopen zondag. Hij doet eenmalig zijn verhaal om de regie terug te nemen.

Het begon na het lekken van een seksvideo. In de heftige beelden is te zien hoe Fred onder invloed aangezet wordt tot seksuele handelingen. Het delen van de video is strafbaar en veel mensen zeggen ook dat Fred aangifte moet doen.

Afgelopen zondag is stylist en presentator Fred van Leer opgenomen in het ziekenhuis. Zijn management liet toen weten dat Fred naar het ziekenhuis was gebracht ter observatie. “Hij is daar in goede handen. Er zullen geen verdere mededelingen gedaan worden.”

In een emotionele video laat Fred weten hoe het er echt voor staat. Hij laat weten wat er allemaal is gebeurd na het lekken van de video en waarom hij in het ziekenhuis is opgenomen. Zijn vrienden, familie en management hebben hem enorm goed geholpen, maar ze konden hem niet de professionele hulp bieden die hij nodig had. Hij is ontzettend dankbaar voor alle steun die hij heeft gehad ook wat via social media binnen is gekomen. Bekijk hieronder het hele statement van Fred.

Denk jij aan zelfmoord of je zelf iets aan doen? Neem dan contact op met de zelfmoordpreventie 113 of 0800-113. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten