Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Harry Styles komt met een album

Harry Styles komt eindelijk met een nieuw album! Fans hebben twee jaar lang moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover!

Twee jaar geleden kwam het debuut album van ex-One Direction lid Harry Styles. Fans hebben twee jaar moeten wachten op nieuwe muziek. Begin oktober is de nieuwste single, Lights Up, van Harry uitgekomen. Op 16 november zal Harry als muzikale gast en als host te zien zijn tijdens de Saturday Night Live. 

Gisteren teasde Harry zijn fans al een beetje met het plaatsen van een link, waarin de website vertelde dat je geduldig wacht tot er iets gebeurt. Fans voelde al wel een beetje aan dat er iets zou komen, maar een album hadden ze niet verwacht. 

13 december is het eindelijk zover en zal hij met zijn tweede album komen. In een Instagram post maakt de zanger dit bekend. Hierin liet hij weten dat zijn nieuwe album Fine Line heet en dat hij 13 december uit zal komen. Ook onthulde hij daarbij de cover van het album.  Ben jij excited voor Harry zijn nieuwe album? Laat het hieronder weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten