Laatste nieuws: Outfit Leonardo DiCaprio van Titanic wordt geveild

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Heftig interview Brits Koningspaar

Er is veel drama rondom het Britse koninghuis. Dit kregen veel mensen te zien in het 2 uur lange interview. Het Britse koningspaar, prins Harry en Meghan Markle, werden geïnterviewd door Oprah Winfrey. Er kwamen in dit gesprek veel heftige dingen naar boven. Meghan vertelde over haar suïcidale gedachten en hoe ze daarover moest zwijgen. Ook vertelt ze over de discussie die ontstond door de huidskleur van hun zoontje Archie. Prins Harry liet weten dat hij jarenlang ‘vastzat’ in het koningshuis en dat Meghan hem gered heeft.

Vannacht zond de Amerikaanse televisie zender CBS het interview uit. Het interview duurt 2 uur, waarin de eerste helft Meghan aan het woord is, daarna sluit prins Harry aan.

Meghan vertelde veel heftige dingen, waarvan 1 de huidskleur van Archie, hun zoontje, was. Een lid van het koningshuis maakte zich tijdens de zwangerschap van Meghan zorgen om de huidskleur. Het is niet duidelijk om wie het gaat. Volgens Meghan zou Archie geen koninklijke titel hebben om zijn huidskleur.

Markle deed meerdere uitspraken en zo kwamen de kijkers er ook achter dat ze heeft moeten zwijgen over haar mentale gezondheid. Ze maakte zich zorgen om zichzelf, maar ze kon geen hulp krijgen. “Ik werd het zwijgen opgelegd.” krijgt Oprah uit haar tijdens het interview.

Morgenavond om 20:30 u is het interview ook te zien in Nederland op Net5.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten