Laatste nieuws: Britney Spears danst met halfnaakte man

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Lil Nas X komt met nieuw album

Lil Nas X, bekend van zijn hit ‘Old Town Road’, gaat een nieuw album uitbrengen. En werkt nog aan een Mixtape.

Dit laat hij weten op zijn Instagram. 9 juli liet hij in een Instagram filmpje al een teaser horen met de caption ‘call me by your name’. Gistermiddag plaatste hij een foto op zijn verhaal van een tracklist van de nummers die op het album komen. Wanneer het album uitkomt is nog niet bekend.

Old Town Road werd een van de grootste hits van 2019. Lil Nas bracht verder in het jaar ook nog nieuwe muziek uit maar tot een volledig album kwam het nog niet.

In 2019 maakte de rapper ook zijn seksualiteit bekend. Hij had nooit verwacht dat hij dit moest doen en was ervan overtuigd dat hij dit wel duidelijk had gemaakt.

Twitterde hij in 2019 over de cover van zijn nieuwe muziek. ‘Sommigen van jullie weten dit allang, sommigen van jullie kan het niets schelen’, schreef de rapper vervolgens in zijn post. Hij vroeg zijn volgers ook nog eens goed te luisteren naar de tekst van het nummer C7osure dat hij toen uitbracht. Daarin beschrijft Lil Nas dat hij zich niet langer anders voor wil doen dan hij is: ,,Dit is wat ik moet doen, ik wil geen spijt krijgen als ik oud ben.”

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten