Laatste nieuws: Jake Paul koopt een nieuw huis

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Noah Centineo heeft officieel een vriendin

Acteur Noah Centineo is officieel van de markt. De knappe acteur van To All the Boys I’ve Loved Before, heeft een vriendin.

Eerder deze maand begonnen de geruchten dat hij het gezellig zou hebben met Alexis Ren. Hij zou Alexis van het vliegveld zou hebben opgehaald. Een bron zegt: “Hij kuste haar op haar voorhoofd en ze hielden elkaars handen vast. Het was overduidelijk dat ze iets hadden.”

De twee love birds maken hun relatie nu red carpet official. Ze maakten samen hun debuut tijdens het UNICEF Masquerade Ball. Ook verscheen er vannacht een video van Noah op Alexis haar Instagram storie. Daar heeft het koppel samen fun op het strand.

Alexis is nu bijna een jaar uit elkaar met haar ex boyfriend en Dancing with the Stars partner Alan Bersten. Veel fans dachten dat Noah een romantische connectie had met actrice Lily Collins. Maar Noah hield dat goed geheim. Dus of dat échte liefde was, zullen we nooit weten. En To All the Boys I’ve Loved Before tegenspeelster Lana Condor dan? Horen we je denken. Noah bevestigde in September 2018 al dat hij single was. Helaas voor de fans van de film dus geen movie koppel. Ship jij de twee? Laat het ons hieronder weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten