Laatste nieuws: Djamila valt veel af door 'Boxing Influencers'

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Riverdale opnames afgekapt

De opnames voor Riverdale waren nog maar net van start, maar moeten nu alweer worden stil gelegd. Corona gooide eerst al roet in het eten, want de opnames moesten uitgesteld worden en ook nu heeft het virus weer nare gevolgen voor de serie

De complete cast en crew van Riverdale zit momenteel in Vancouver. Ze zitten daar in isolatie en mogen bijvoorbeeld het land niet uit tijdens de periode van opnames. De opnames zijn nu stil gelegd, omdat er niet genoeg corona testen meer zijn voor de cast en crew.

Eerder liet KJ Apa al in een filmpje zien hoe de zoen scenes nu gaan vanwege Corona. Ze moeten, zoals Lili Reinhart het noemt, een “brandend” sapje drinken om hun mond te spoelen.

Ook veel andere series die op dit moment hun opnames in Vancouver hebben zijn getroffen door het tekort aan testen en moeten de opnames ook stil leggen. Door de strenge regels laten de shows hun cast en crew leden regelmatig testen op corona om de opnames zo veilig mogelijk te laten verlopen. Dit is nu niet meer mogelijk en dus is besloten om het filmen stil te leggen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten