Laatste nieuws: Dodelijke schimmelziekte duikt op!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

AliExpress Jurk: Expectations vs reality

Volgens mij hebben we allemaal wel eens op AliExpress gekeken. Je ziet van die geweldige jurken, maar hoe zien die er nu werkelijk uit? Wat krijg je als je deze prachtige jurk bestelt en kloppen de beloftes wel? Wij hebben voor jou de test gedaan en hebben een jurk besteld. Wat er vervolgens binnen kwam was niet te geloven. 

De bovenstaande jurk hebben wij besteld voor het bizar lage bedrag van €17,36. De levering van de jurk was maar 9 dagen, supersnel dus, maar was de jurk ook wel zo mooi als op de foto? Toen wij het pakketje open maakte keken we onze ogen uit. 

De jurk lijkt totaal niet op de foto die op AliExpress staat. Op de foto van AliExpress kun je zien dat er een sleep aan de jurk zit, dat er glitters in zitten en dat de kwaliteit goed is. Dit is hoe het jurkje er uit ziet wat we binnen hebben gekregen. 

Totaal anders. De sleep die je op de Aliexpress foto’s zag is opeens nergens meer te bekennen. En de glitters zitten op het stof en niet zoals in de eerdere foto’s in de stof. De kwaliteit van de jurk is gewoon niet te vergelijk met wat je op AliExpress ziet. De jurk van AliExpress lijkt ook veel dikker qua stof. Een echte miskoop dus, maar wat kon je anders verwachten voor dit geld…

Heb jij wel eens kleding besteld op AliExpress? Was je daar tevreden mee of was het net zo’n flop als deze jurk? Deel je ervaring met ons! Wij zijn heel erg benieuwd of we ook zo om jouw miskoop kunnen lachen.

Model: Robin van der Noot.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten