Laatste nieuws: DaBaby stopt met het drinken van alcohol na overgeven

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Opnames 'You' gaan van start

Goed nieuws voor de fans van de serie ‘You’! Nadat de opnames van het derde seizoen van de serie ‘You’ stil hebben gestaan, gaan ze dit najaar toch weer van start. 

De eerste twee seizoenen kwamen tijdens de kerst op Netflix. Voor het derde seizoen van ‘You’ zal dit niet het geval zijn. Vanwege het coronavirus hebben de opnames tijdelijk stilgelegen, maar de opnames in november weer van start gaan. De release staat voor het najaar van 2021 gepland, dus we moeten nog even geduld hebben. 

Een van de makers van de serie geeft al een hint weg over het derde seizoen. Aan het einde van seizoen 2, zien we dat Joe (of Will) zijn nieuwe buurvrouw leert kennen. Volgens Sera Gamble, co-creator van de serie, leren we haar in het derde seizoen echt kennen. Kijkers van de serie hebben nog niet zoveel van de onbekende vrouw te zien gekregen en dat heeft een goede reden. “Het is vrij duidelijk dat we de buurvrouw nog niet bekend in beeld konden brengen, omdat we nog geen actrice voor de rol gecast hadden. Maar er staat haar een hoop te wachten,” legt Sera uit. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten