Laatste nieuws: Dua Lipa: 'Krijg kick van mensen hun ongelijk bewijzen'

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

VMA Awards opgedragen aan Chadwick Boseman

De Video Music Awards zijn zondagavond opgedragen aan de overleden acteur Chadwick Boseman. De Black Panther acteur overleed vrijdag aan darmkanker. Tijdens de opening noemde Keke Palmer hem een “ware held”.

Voor de show begon wilde Keke Palmer stilstaan bij de dood van Chadwick. Ze vertelde hoe de acteur een inspiratie was voor alle fans en iedereen die hij ooit is tegengekomen. Hierna zei ze dat de show van zondagavond aan hem werd opgedragen: “We dragen de show vanavond op aan een man die zoveel mensen heeft geraakt. Het is een ware held, niet alleen op het scherm maar in alles wat hij deed. Zijn invloed is blijvend”.

Chadwick Boseman ken je waarschijnlijk van Black Panther. De acteur is vrijdag overleden in zijn huis in Los Angeles. Zijn familie en vrouw waren hierbij. Na dat Keke over hem sprak bij de opening van de award show twitterde het officiële VMA account nog: “De wereld heeft meer superhelden nodig en we verdienen het allemaal om onszelf daarin terug te zien. Chadwick heeft hier enorm bij geholpen. Rust in kracht”.

Ook Disney en Marvel brachten zondagavond een ode aan de acteur. Op de Amerikaanse zender ABC werd eerst de film Black Panther uitgezonden en daarna volgde er een special over zijn leven en werk.  De special heeft de titel A gekregen. In de special werd het leven van Boseman gevierd maar ook de impact die hij maakte, nalatenschap en carrière werd aandacht aan besteed.

Het was niet publiekelijk bekend dat Chadwick ziek was. Daarom kwam het nieuws ook hard aan in Hollywood. Op Instagram laten veel collega’s en celebrities weten wat Chadwick voor hun betekend heeft en waarom hij zo gemist zal worden.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten