Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

10 seksstandjes die je geprobeerd moet hebben

Deze 10 seksstandjes zijn er 10 die je geprobeerd moet hebben. Een goede voorbereiding is het halve werk en op deze manier kun jij er zelf achter komen welke standjes jouw favoriet zijn! 🙂

#1 Staand

Spreekt voor zich, wanneer jullie beide staan is het fijn als de vrouw dichter bij de muur staat. De man komt achter haar staan. Je spreidt je benen een beetje waardoor hij er makkelijker in kan komen. 

# 2 Lepeltje – Lepeltje

Lepeltje – Lepeltje is gemakkelijk en echt een klassieker, vooral voor vrouwen. Je ligt naast elkaar op bed waarbij de man achter ligt. Trek je knieën op en laat je bedpartner in je komen. Bij dit seksstandje hoef je niet al het werk te doen 🙂 

#3 Cowgirl

Dit is één van de meest bekende seksstandjes. Je gaat hierbij op je partner zitten waardoor jij hier zelf een dominante positie kan aannemen. Zo kun je zelf bepalen wanneer jou orgasme komt en eventueel die van hem uitstellen!

#4 Reverse cowgirl

Naast de gewone cowgirl heb je ook reverse cowgirl. Hierbij zit je in dezelfde positie als de cowgirl, alleen dit keer met je rug naar je seks partner toe. Vind je het nog een beetje spannend om je partner recht in zijn ogen aan te kijken? Probeer dan nu dit standje!

#5 Missionaris

Een ander bekend standje is missionaris. Dit is een heel romantisch standje doordat de man bovenop de vrouw ligt, de vrouw op haar rug. En erg romantisch doordat jullie gezichten erg dicht bij elkaar zijn. 

#6 De brug

Dit is een versie van de missionaris. Eigenlijk werkt deze exact hetzelfde als missionaris alleen hou jij als vrouw je heupen omhoog. Pluspunt! Hierbij train je ook gelijk je billen! Je kunt dit nog meer variëren, leg je benen om zijn heupen of je enkels in zijn schouders. 

#7 Doggystyle

Ook een heel bekend standje, de vrouw gaat op haar handen en knieën zitten en de man gaat achter de vrouw op zijn knieën zitten. Hierbij kan de man het ritme bepalen, maar voor beide is dit een heel prettig standje. 

#8 Dirty Dangle

De vrouw legt haar lichaam op bed en de man gaat bovenop haar liggen, waarbij de vrouw net over de rand van haar bed. Je spreidt je benen en geeft je lichaam volledig over aan je bedpartner. 

#9 Love lock

Hierbij is het het makkelijkst als de vrouw op tafel gaat zitten met haar benen wijd. De man kan blijven staan en brengt zijn penis bij de vrouw naar binnen. Je bedpartner zou jou ook kunnen optillen!

#10 Body surfing

Deze versie lijkt een beetje op doggystyle, de vrouw gaat op haar buik liggen en de man komt er bovenop. Door de benen een beetje open te doen en je heupen iets omhoog kan de man gemakkelijker naar binnen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten