Laatste nieuws: Ophef rondom vakantie Lil Kleine

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

5 hacks om je schoenen weer wit te maken

Je hebt net nieuwe witte sneakers gekocht. Je bent verliefd! Maar na een avond stappen zien ze eruit alsof je ze al jaren draagt. Die kunnen wel een opknapbeurt gebruiken! Hoe dan? Horen we je denken. Easy, zo!

#1. Shampoo

Op het eerste gezicht lijkt het misschien een rare oplossing, maar shampoo workes! Pak een doekje en smeer je schoenen een beetje in met shampoo. Spoel ze daarna voorzichtig af met water. En voilà; ze lijken weer nieuw.

#2. Wasmachine

Sommige sneakers hebben één groot voordeel: ze kunnen in de wasmachine. Vooral schoenen die van stof zijn gemaakt kun je op die manier schoonmaken. Check op internet of jouw stappers hier geschikt voor zijn.

#3. Veters

De veters van je schoenen worden snel vies. Dat kan je super easy oplossen door ze in de wasmachine te gooien of met de hand met warm water te wassen.

#4. Nagellak

Nagellak kan de perfecte hack zijn om scheurtjes op je schoenen te verbergen. Ontdek je kleine krasjes op je witte sneakers? Werk ze dan weg met een beetje witte nagellak.  

#5. Tandenborstel

Zit er vuil op een plek waar je niet goed bij komt? No stress! Gebruik een tandenborstel om die moeilijke plekjes ook schoon te krijgen. Easy peasy lemon squeezy!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten