Laatste nieuws: Romee Strijd is verloofd

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

4 beauty hacks die je leven gaan veranderen

Online vind je soms de allergekste beauty hacks. Wij hebben 4 van de meest bizarre hacks op een rijtje gezet en zijn erg benieuwd of jullie dit net zo serieus nemen als wij. Helemaal. Niet. Dus. 

  1. Haar krullen

Je haar krullen of stijlen is nog niet zo easy. Al helemaal als je geen krul- of stijltang hebt. Maar er is ook goed nieuws. Met deze hack kun je namelijk je haar krullen zonder hulp van een krultang! Zoek een föhn en een lege fles frisdrank bij elkaar. Maak dan aan de bovenkant een opening waar je haar door heen kan. Maak ook een ingang aan de zijkant waar de föhn in kan. Als je dat gedaan hebt, stop je een deel van je haar in de fles en in de andere opening de föhn. Zet dan de föhn aan. En je raadt het al… Als je je haar uit de fles haalt is je haar gekruld! Je betaald geen enorme bedragen voor een krultang en dit werkt net zo makkelijk. Easy peasy lemon squeezy!

2. Oogpotlood

Oh no, nee je oogpotlood is op! Het zal je maar gebeuren. Je maakt je klaar voor een nieuwe dag of misschien zelfs wel een feestje en van je oogpotlood is niks meer over. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing. Heb je een kleurpotlood en een waterkoker in huis? Dan zit je voor nu helemaal goed! Kook namelijk wat water en giet dat vervolgens in een glas. Zet je kleurpotlood naar keuze erin en wacht een minuutje. Na een minuut haal je het potlood eruit en is het gereed om als oogpotlood te gebruiken! Zo heb je dus altijd oogpotlood in huis. 

3. Contouren

Make-up is awesome. Maar soms duurt het net iets te lang. Te laat komen door je make-up routine is echt een no go. Daarom hebben wij de perfecte hack voor je make-up: contouren met een vork. Ja, je hoort het goed; we gaan contouren met een vork. Zet de vork op je neus. In het middelste gedeelte brengen we de highlighter aan. Links en rechts brengen we de contour aan. Haal de vork eraf en blend het in. Voilà! Easy peasy! 

4. Mooie nagels

Mooie nagels zonder er veel geld aan uit te geven is de droom van bijna elk meisje. Daarom geven wij jou de perfecte hack om je nagels sterker, meer wit en sneller langer te maken! Tandpasta is in dit geval namelijk jouw beste vriend. Breng een goede dikke laag tandpasta aan op je nagels en laat dit even zitten. Na vijf dagen zul je al zeker resultaat gaan zien!

Waren deze hacks voor jou life changing? Wil je meer hacks? Laat het ons weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten