Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

5 spannendste plekken om seks te hebben

Wil je een keer wat anders dan seks hebben in bed? Maar heb je geen inspiratie? No worries! Wij helpen jou aan de 5 spannendste plekken seks te hebben. Let’s spice it up!

#1 In het vliegtuig

Iedereen wil wel bij de ‘Mile High Club’ horen. Als je seks hebt gehad in een vliegtuig dan behoor je tot die club. Mocht je eerste klas vliegen heb je al meer ruimte en vrijheid om het te doen. Mocht je niet die luxe hebben of toch te veel mensen om je heen? Dan is het toilet een goed alternatief! Spannend!

#2 Op het strand

Seks op het strand kan voor een heleboel spanning zorgen en je sekslust vergroten. Dit omdat jij en je partner in zwemkleding rondlopen. Daarnaast omdat er misschien wel mensen om je heen zijn en je elk moment betrapt kan worden. Oehlala!

#3 In de lift

Seks hebben in de lift is spannend en vooral opwindend. Je kan de lift op stil zetten om seks te hebben of naar de hoogste verdieping. Hopelijk stapt er niemand in! 

#4 In de bioscoopzaal

Het is een klassieker: seks in de bioscoopzaal! Deze romantische plek kan je een gezellige tijd bezorgen. Het is donker en als je een beetje stil bent heeft niemand het door. Sst!

#5 In het openbaar vervoer

And last but not least: in het openbaar vervoer! Hier ben je omringt met veel mensen en kun je dus makkelijk betrapt worden. Maar als je helemaal achterin gaat zitten of toevallig in een rustige trein zit kun je een leuk, en vooral spicy ritje maken naar je eindbestemming. Let’s go!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten