Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

6 signs dat je in de friendzone zit

Als je iemand hebt ontmoet die je helemaal ziet zitten, hoop je natuurlijk dat dat gevoel wederzijds is. Maar helaas is het soms best moeilijk om in te zien als hij of zij je niet op die manier ziet zitten. Wij hebben het je iets makkelijker gemaakt. Dit zijn de 7 signs die je herkent als je in de friendzone zit.

#1. Hij praat over andere meiden

Terwijl jij het liefst de hele tijd over hem praat, heeft hij het de hele dag door over anderen girls. Als hij je vertelt over zijn crush op iemand anders, is dat geen goed teken.

#2. Hij vertelt je dat je voelt als familie

“Je voelt als een zus voor me” is defenitely not a good sign.

#3. Jullie spreken bijna nooit alleen af

Er zijn bijna altijd meer mensen en vrienden bij als jullie elkaar zien. Als dat zo is, kan er dus nooit iets intiems gebeuren of een vonk overslaan.

#4. Hij doet nooit zijn best om er goed uit te zien

Als hij naar een feestje gaat ziet hij er op zijn best uit. Maar als jullie gaan afspreken lijkt het alsof hij net uit bed is gerold. Hij voelt zich zo op zijn gemak bij jou dat het hem niet uitmaakt hoe hij eruitziet. Je ziet hem waarschijnlijk vaker in een joggingbroek dan een fancy outfit.

#5. Hij wil je koppelen aan een van zijn vrienden

Hij doet zijn best om jou aan zijn beste vrienden te koppelen. Waarschijnlijk omdat hij je een leuke vriendin vindt. Hij vindt jou dus beter bij iemand anders passen dan bij zichzelf.

#6. Hij belt alleen als hij iets nodig heeft

Je hebt het gevoel dat de enige keren dat jullie bellen het over hem gaat. Hij heeft iets van je nodig. In plaats van gezellig te kletsen moet jij iets voor hem regelen.

#7. Hij reageert veel te laat op je berichtjes

Als je iemand écht leuk vindt maak je tijd vrij voor diegene. Niet alleen in real maar ook op Whatsapp. Als je helemaal hoteldebotel op iemand bent kan je niet wachten met reageren op zijn of haar berichtjes. Doet hij dat niet? Dan stelt hij het waarschijnlijk uit en ziet hij je niet op die manier.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten