Laatste nieuws: Djamila valt veel af door 'Boxing Influencers'

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

6 types tijdens een barbecue

Tijdens dit zonnige weer wordt er natuurlijk ook ontzettend veel gebarbecued. Terwijl de barbecue wordt aangezet en iedereen langzaam aan tafel schuift, komen er ook verschillende typetjes naar boven. Vandaag zetten we de leukste voor je op een rij. En wij zijn natuurlijk super benieuwd, welk type ben jij?

1. De barbecue master

Deze persoon is niet weg te slaan bij de barbecue. De hele avond verzorgd hij of zij het eten en het zal dan ook op zijn of haar manier gaan! Maar deze persoon is er natuurlijk ook voor de gezelligheid, dus af en toe een praatje maken kan geen kwaad. Dit typetje is misschien wel het meest geliefde typetje, want zonder deze persoon is er helemaal geen barbecue!

2. De stokbrood dief

Tijdens een barbecue kan het stokbrood met de heerlijke dips niet ontbreken. Maar dan zal je weer net dat typetje tegenkomen, die alles voor je neus opvreet. Of misschien ben je die persoon zelf wel! Dit typetje kunnen we in ieder geval geen ongelijk geven, want stokbrood blijft natuurlijk hartstikke lekker. Daarom is het goed om altijd genoeg in te slaan, mocht je een barbecue organiseren voor jou en je vriendinnen!

3. De ongeduldige

Voor een barbecue wordt vaak extra lang de tijd genomen, maar daar is niet iedereen altijd even blij mee. Tijdens een gezellige barbecue komt het ongeduldige typetje vaak al vrij snel naar boven. ”Waar blijft het eten?”, hoor je deze persoon vaak zeggen. En terwijl jij nog aan het uitbuiken bent, willen zij al direct beginnen aan het toetje. Annoying!

4. De vegetariër

Al dat vlees op tafel is erg verleidelijk, maar niet voor iedereen. Voor een vegetariër kan een barbecue nog een hele challenge zijn. Want wat ga je dan eten? Dit typetje zal misschien nog wel gaan botsen met de stokbrood dief, want hier willen ze allebei wel van smullen. Mocht je de barbecue organiseren, check dan altijd even of dit typetje ook komt. Dan kun je genoeg andere gerechten meenemen die hij of zij ook kan eten! Tegenwoordig zijn er namelijk genoeg vegetarische burgers en andere vervangers te vinden.

5. De held op sokken

Een barbecue is in principe veilig, maar er kan natuurlijk altijd wel iets misgaan. Daar is dit typetje zich behoorlijk van bewust. Wil je net aan je kippenpoot beginnen, dan gaan zij nog even checken of er geen losse botjes inzitten. En ook de barbecue wordt constant in de gaten gehouden, want straks breekt er nog brand uit! Dit typetje moet je af en toe even gerust stellen, maar dan komt het ook helemaal goed.

6. De social media queen

Natuurlijk moet alles ook worden vastgelegd op Instagram of wordt er zelfs een video gedeeld op TikTok. Dit type is continu met zijn telefoon in de weer en elk gerecht zal op de foto moeten. En natuurlijk kan de groepsfoto ook niet ontbreken! Één handig voordeel, de rest hoeft zich helemaal niet druk te maken over de foto’s. De volgende dag zie jij gewoon alles op je tijdlijn verschijnen.

Ieder type heeft natuurlijk zo zijn voordelen. We zijn heel erg benieuwd of jij je in één van deze typetjes kunt herkennen. Ook leuk om tijdens de volgende barbecue eens goed om je heen te kijken, misschien herken jij de typetjes wel bij andere. Have fun!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten