Laatste nieuws: Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De leukste bijbaantjes voor in de zomer

De zomervakantie staat weer voor de deur! Na dit gekke schooljaar ben je wel weer toe aan een heerlijke vakantie. Je hebt nu eindeloos veel tijd om leuke dingen te doen met je vrienden of vriendinnen, helaas kunnen sommige dingen wel geld kosten. Daarom hebben wij voor jou de leukste bijbaantjes gezocht en op een rijtje gezet. Zo kun jij optimaal genieten van jouw vakantie en nog een beetje bijverdienen. 

#1 In de buurt

Het is natuurlijk ideaal als je een bijbaantje kunt vinden wat bij jou in de buurt is. Loop eens binnen bij de lokale supermarkt of drogisterij.. misschien hebben zij nog wel vakantiekracht nodig. Woon je dicht bij een strand? Dan zou je ook kunnen kijken of er een leuke strandtent is die nog op zoek is naar een vakantiehulp. 

#2 Verkoopmedewerker

Vind je het leuk om dingen te verkopen en mensen het beste advies te geven? Dan is het echt iets voor jou om in een winkel aan de slag te gaan! Ga eens lang bij je favoriete winkel en vraag of zij nog op zoek zijn naar extra hulp deze zomer!

#3 Festival

Ben jij gek op festivals en lijkt het jou leuk om hier te werken? Grijp je kans! Nu alle festivals weer door kunnen gaan is dit een superleuke bijbaan deze zomer! Ga online op zoek naar jouw favoriete festival en kijk of zij nog mensen nodig hebben en wie weet ben jij daar binnenkort wel aan het werk!

#4 Bezorger

Als jij een bezige bij bent en het leuk vindt om te touren op een scooter of een elektrische fiets, kijk dan eens of een bijbaantje als bezorger iets voor jou is! Op deze manier ontdek jij alle ins en outs bij jou in de buurt en verdien je ook nog eens geld, hoe leuk is dat?

#5 Promotiemedewerker

Vind je het leuk om iets te kunnen verkopen maar wil jij niet in de winkel staan? Zoek dan eens of er nog mensen nodig zijn als promotiemedewerker. Op deze manier kun je van alles verkopen en ben je actief op pad. Elke dag is anders als promotiemedewerker!

Hopelijk zit het perfecte bijbaantje er voor jou tussen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten