Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

7 dingen die je herkent van vroeger

Geur gummen, armbandjes in vormen van dieren, furbies, we hebben ze allemaal wel gehad als klein kind. Je bent ze waarschijnlijk allang vergeten. Maar wij hebben een aantal dingen voor je op een rijtje gezet om terug te denken aan je kindertijd!

Gummen

Gummen waren ontzettend leuk en er waren ook heel veel verschillende soorten. Je kon bij de action bijvoorbeeld gummen kopen die je in elkaar kon zetten of geur gummen! 

Armbandjes

Armbandjes in de vormen van dieren. Misschien kun je ze niet echt armbandjes noemen. Je kan ze namelijk ook als haarelastiekje gebruiken. Ze zien er leuk uit als ze plat liggen, maar als ze je om je om je pols doet, is er niets meer van de vorm te zien. 

Aquarium in een zak

Tja, hoe we deze dingen noemden… Je kon vrij weinig met deze zakjes met visjes. Het was vooral leuk om te zien hoe hard je er in kon knijpen voordat het stuk zou gaan. Zelfs op TikTok staan er nu video’s over.

Mini tasje

In dit mini tasje kon je je sleutels doen, maar het was nog leuker als deze aan je sleutelbos hing en je naar de winkel mocht om wat broodjes te halen en je ouders hier geld in deden!

Sokken

Vroeger had je de gekste sokken, maar vooraal de teensokken waren erg bijzonder. Hoe langer, hoe beter!

Smurfen snot

De naam zegt voor sommige al genoeg. Smurfen snot was het leukste om te maken. Het had vaak een blauwe kleur, vandaar de naam smurfen snot.

Diddl

Van knuffels, tot geur blaadjes, tot briefpapier, Diddl had het allemaal! Ze hadden zelfs een eigen Kaasblad! Mocht je hier gelukkig van worden en weer nieuwe dingen willen kopen, dan moeten we je helaas teleurstellen. Nieuw zijn de spullen van Diddl bijna niet meer te koop. Tweedehands kun je wel Diddl spullen vinden!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten