Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Picture Perfect: Nijmegen

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Nijmegen

Vasim 

Vasim is dé graffiti hotspot van Nijmegen. Je kunt hier hele vette, kleurrijke foto’s maken. Vasim is een voormalige fabriek en ligt aan de Winselingseweg. Veel kunstenaars en culturele ondernemers gebruiken de oude fabriek nu als werkplek. Ben jij gek op kleur in je Instagram-feed, dan is dit de perfecte plek om foto’s te maken! 

Skyline van Nijmegen 

De skyline van Nijmegen is een van de meest herkenbare plaatjes van de stad. De Waal en de St. Stevenskerk zijn te zien. Vooral in de avond ziet de skyline er amazing uit! Je ziet dan alle lichten van de stad weerkaatsen op het water van de rivier de Waal. Deze fotospot kan je niet missen!

Stevenskerk 

De Stevenskerk is een bijzondere locatie en perfect om Instagram foto’s te maken. Dit is de oudste en grootste kerk van Nijmegen. De kerk ligt in het centrum van de stad en dus lekker makkelijk te bereiken. Je kunt voor de kerk of op de trap poseren voor een superleuke Instagram foto. 

St. Stevenskerkhof 

Deze locatie kan je perfect combineren als je net foto’s hebt gemaakt bij de Stevenskerk. Het St. Stevenskerkhof is namelijk een plein rondom de kerk. Dus geen zorgen het is geen kerkhof! 😉 Hier zijn schattige winkeltjes en knusse huisjes. Voor een Instagram foto is de locatie heel erg geschikt!  

Ooijpolder 

Wil je gaan voor een foto met wat meer natuur, dan is moet je naar de Ooijpolder. Het is een groot gebied. Je kan een foto maken op het strand of bij een wandelpad langs bloemen. Om bij deze locatie te komen moet je over de wandelbrug ‘de Ooypoort’ lopen. Ook hier kan je een hele leuke foto op maken. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten