Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Picture Perfect: Maastricht

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Maastricht!

#1 Piece of Cake

Dit is een super gezellig zaakje met een echte huiskamersfeer. Ze zijn gespecialiseerd in zoetigheid, ze bieden ontbijt, lunch en lekkere snacks. De perfecte plek om met je vriendinnen een high tea te houden en dit vast te leggen voor op Instagram. 

#2 Lumière 

Lumière Cinema is een café, restaurant en cinema in 1. Het is centraal gelegen en het terras ligt aan het water. Het ziet er prachtig uit en doordat er zo veel te doen is kun je onwijs veel instawaardige foto’s maken!

#3 Van Wijck

Van Wijck kun je elke tussen 8 en 18 uur even lang voor een heerlijk ontbijt, kopje koffie, lunch of borrel. Het is een prachtige pand op een ideale locatie. Als je hier dan toch bent vergeet dan niet om even een selfie te maken met je vrienden.

#4 Coffeelovers

Coffeelovers is een prachtige zaak in Maastricht waar je zeker even een kijkje moet nemen en even moet proeven van hun beste koffie. Ook hebben ze hier een Italiaans geïnspireerde menukaart met heerlijke taartjes. Zo ben jij helemaal ready om even wat italiaanse sfeer te geven aan je Instagram 🙂

#5 Famous American Bistro

FAB is opgezet door een getrouwd koppel wat woonde in Los Angeles, zij hebben hun liefde voor het Amerikaanse eten meegenomen naar Maastricht. Het is een heel mooi plekje waar je echt even een paar foto’s kunt nemen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten