Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Beauty hacks die iedereen nodig heeft!

Lees hier de beauty hacks die iedereen kan gebruiken.

  1. Verwarm je wimperkruller met een föhn, zodat je wimpers makkelijker krullen en langer gekruld blijven.

Mooie, lange en gekrulde wimpers. Wie wil dat nu niet? Hier is een makkelijke hack voor. Je kunt je wimperkruller verwarmen met een föhn voor meer effect. Wanneer je dit 5 tot 8 seconden doet, is de wimperkruller warm. Hierna kun je je wimpers krullen op de manier hoe dat je dit normaal ook zou doen. De warmte zorgt ervoor dat de wimpers langer gekruld blijven. Je hebt dus de hele dag stralende wimpers!

2. Pomp je mascara niet in de tube!

Om je mascara zo lang mogelijk goed te houden, is het belangrijk dat je de mascaraborstel eenmaal uit de tube haalt en meteen gebruikt. Veel mensen bewegen het borsteltje op en neer in de tube wat ervoor zorgt dat de mascara uitdroogt. Hierdoor moet je je mascara sneller weggooien en dit is natuurlijk zonde van het geld! 

3. Verander je oogpotlood in een gelpotlood 

Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een aansteker en een oogpotlood. Als je een wat minder precieze lijn wil, is het handig om deze hack toe te passen. Je kunt er een hele andere look mee creëren. Je kunt dit bijvoorbeeld gebruiken om een smokey eye te maken. Je brengt de gel oogpotlood aan en je kunt het blenden om zo een smokey eye te creëren. Je kunt er zo zelf voor kiezen in hoeverre je het smokey eye effect wil laten terugkeren. Probeer het maar eens!

4. Smeer vaseline op je huid om je parfum langer te laten zitten

Het is natuurlijk erg vervelend als je vaak je parfum op moet spuiten, dit is namelijk echt zonde. De hack is om vaseline op de plekken te smeren waar je de parfum wil spuiten. Wanneer je dit hebt gedaan, spuit je de parfum op zoals je dit normaal zou doen. Doordat je de vaseline eronder hebt, kun je veel langer genieten van die lekkere geur. Dit is beter voor jou en beter voor je portemonnee! 

5. Scheer je benen met conditioner bij gebrek aan scheerschuim

Het is ons allemaal wel eens overkomen. Je wil je benen scheren, maar je hebt geen scheerschuim meer. Het is natuurlijk erg onhandig om op dat moment naar de winkel te gaan, dus er is een hack die je kan helpen op dat moment. Gebruik conditioner om je benen te scheren! Dit zorgt ervoor dat je huid glad is en dat je makkelijk en pijnloos kunt scheren. Haal daarna natuurlijk wel scheerschuim in huis voor de volgende keer.

6. Gebruik scheerschuim om foundation vlekken uit je kleding te krijgen

Als je dan weer scheerschuim in huis hebt, kun je deze voor de volgende hack gebruiken. Ook dit is een situatie die iedereen die make-up draagt, herkent. Je hebt een mooi shirt aangetrokken, maar er zitten foundationvlekken in. Deze kun je heel makkelijk weghalen! Neem wat scheerschuim en smeer het op de vlek. Laat het intrekken en gooi het in de wasmachine. Je shirt is zo goed als nieuw!

7. Laat je haren drogen door met je handdoek te deppen

Als je je haren droogmaakt met een handdoek, moet je nooit wrijven. Dit zorgt ervoor dat je haren afbreken, wat er weer voor zorgt dat je haren niet snel groeien. Je kunt beter met de handdoek je haren deppen. Dit zorgt ervoor dat het haar niet afbreekt, maar wel droog maakt. Zo laat je je haar stralen! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten