Laatste nieuws: Nieuwe films en series op Netflix

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Hoe parfum te gebruiken in de zomer

In de zomer is het logisch dat je ook lekker wilt genieten van je favoriete geuren. Wel is het belangrijk om het één en ander te weten over parfum in combinatie met de zon en UV-straling. Hier zijn een aantal tips zodat je veilig kunt genieten van jouw favoriete parfum in de zomer!

#1 Spray op plekken die niet te veel zon zien

Als je je parfum op plekken aanbrengt die erg blootgesteld worden met de zon kan dit zorgen voor huidirritatie. En dat willen we natuurlijk voorkomen!

#2 Let op ingrediënten

Bepaalde ingrediënten kunnen overgevoeligheid veroorzaken door de combinatie met UV-straling. Dit kan er dan weer voor zorgen dat je pigmentvlekken kan krijgen. Vooral etherische olie uit lavendel en citrusvruchten kunnen irritatie veroorzaken.

#3 In je haar of op je kleding

Wil je toch van je parfum genieten, maar liever niet op je huid sprayen? Dan kun je je parfum ook in je haar of op je kleding sprayen. Let wel op bij je kleding dat je dit niet doet bij stoffen zoals zijde of andere kwetsbare stoffen. 

#4 Unieke huid

Iedereen heeft natuurlijk een unieke huid dus wij kunnen je niet garanderen dat jij geen last krijgt van huidirritaties door parfum of juist wel. Het kan zijn dat jij gevoelig bent voor een stof waar iemand anders helemaal geen last van heeft. 

Nu kun jij voorbereid de zon in en genieten van je parfum deze zomer. Ben je nog op zoek naar een lekkere zomergeur? Lees dan hier ons artikel over de lekkerste parfums voor de zomer!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten