Laatste nieuws: Film van Teen Wolf

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Alle manieren hoe je je nagels mooi kunt maken

Je nagels mooi maken kan natuurlijk heel veel verschillende dingen betekenen, wil je ze goed verzorgen? Mooi lakken? Of gewoon gezond houden? In dit artikel geven wij je de meest belangrijke tips om jou de mooiste en gezondste nagels te geven!

#1 Vitamines

Vitamines eten is sowieso goed voor de mens maar als je sterke nagels wilt is het cruciaal om veel vitamines te eten. Vooral vitamine B en C zijn goed voor de stevigheid van de nagel. Kom maar door met die groentes en fruit smoothies!

#2 Vijlen

Als je je nagels iets korter wilt hebben is het belangrijk dat je je nagels vijlt en niet afknipt. Als je je nagels afknipt ontstaan er namelijk scheurtjes in je nagels waardoor ze sneller breken en slapper worden. Vijl je nagels daarom altijd korter, zo tast je je nagels het minst aan! Wil je toch je nagels knippen? Doe dit dan wanneer je onder de douche vandaan komt dan zijn je nagels zacht door het warme water, waardoor de kans kleiner is dat er scheurtjes ontstaan. 

#3 Nagel olie

Nagelriemen zijn onderdeel van je nagel en worden vaak vergeten door veel mensen. Door regelmatig je nagelriemen terug te duwen stimuleer je de groei van je nagels + het ziet er een stuk mooier uit! Hiernaast kun je je nagels ook met een nagelriem olie insmeren, (het liefst elke dag). Zo zorg je ervoor dat je nagels gehydrateerd blijven! 

#4 Nagelverharder

Ben je niet zo’n fan van nagellak maar wil je wel stevige nagels? Maak dan gebruik van een nagelverharder. Dit is een soort nagellak die ervoor zorgt dat je nagels steviger worden. Dit kun je 1x aanbrengen of dagelijks voor nog meer stevigheid, net wat jij fijn vindt!

#5 Vegan nagellak

Er zijn steeds meer mensen die geen vlees meer eten en zij kiezen ervoor om deze te vervangen voor vegetarische producten. Ook zijn er nu steeds meer bedrijven die vegan make up of nagellak op de markt brengen. Deze nagellak bevat dan geen visschubben of rundervet. Want ja, sommige producten bevatten deze stoffen. Kies voor een vegan optie om je nagels te laten stralen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten