Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Alles over: Tarotkaarten

Je hebt vast wel eens iets gehoord over tarotkaarten. Dat zijn kaarten die je antwoord kunnen geven op bepaalde zaken en onmogelijke vragen waar je mee rondloopt. Maar wat is tarot precies en hoe werkt het eigenlijk?

Wat zijn tarotkaarten?

Tarotkaarten lezen de energie van de situatie en de persoon. Ook kunnen sommigen tarot lezers praten met ‘spirit guides’. Die vertellen vervolgens andere details aan de lezer door beelden of geluiden over te brengen. Tarotkaarten zijn definitie, wijzende producten. Er zijn verschillende manieren om de kaarten te lezen. Zo doet iedereen het anders.

Hoe gebruik je tarotkaarten?

Er zijn verschillende manieren om de kaarten te lezen, iedereen doet het anders. De meest bekende vorm van lezen is om als eerste het verleden te bekijken. Hierna volgt het heden en dan de toekomst. Zo kan er een vraag beantwoord worden of er komt juist een bepaald onderwerp uit de kaarten. 

Je moet natuurlijk wel weten wat de kaarten betekenen als je ze wilt lezen. Er zitten zo’n 78 kaarten in elke set, elke kaart is verschillend en heeft dus een andere betekenis en functie. 

Zodra je de energie van de kaarten binnenkrijgt moet je deze energy ook direct uitleggen en vertellen. Tarotkaarten zijn er om je te helpen en niet om je toekomst te voorspellen, veel mensen maken vaak deze fout. Ze kunnen je toekomst wel voorspellen maar het staat niet vast. Als jij uiteindelijk een andere beslissing neemt dan dat de kaart je had geadviseerd komt de kaart dus ook niet uit. Het verleden kan niet meer veranderen, de toekomst wel. Je toekomst ligt in je eigen handen en het zijn dan ook je eigen keuzes die je maakt. Wel kunnen er mogelijke paden laten zien over de toekomst.

Onnodige energie weghalen?

De kaarten geven je advies en begeleiding. De kaarten zijn er dus alleen maar om te helpen.

Om de kaarten schoon te maken van onnodige energie, kan je het schoonmaken met de energie van kristallen, blue sage en maan water. Gebruik geen white sage! Dat is namelijk alleen bedoelt voor Lakota, Comanche, Cheyenne, Arapaho en Navajo stammen. Als je dat wel doet is dat culturele toe-eigening.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten