Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Hoe moet je flirten?

Flirten, wat is dat eigenlijk? Flirten is een vorm van communicatie waarbij je interesse in de ander toont. Wij zetten de tips & tricks voor jou op een rijtje!

Gebruik een openingszin

Het is vaak lastig om zomaar op iemand af te stappen en een gesprek aan te gaan. Daarom zijn er openingszinnen. Er bestaan slechte openingszinnen zoals “Deed het pijn toen je uit de hemel viel?”, maar sommigen kunnen deze juist waarderen. Je kunt het beste een luchtige openingszin gebruiken zoals “Hey, heb jij deze film gezien? Ik twijfel of ik ‘m zal kijken”. De bedoeling is hierbij dat het ijs gebroken wordt en er een leuk gesprek ontstaat.

Geef een compliment

Bijna iedereen vindt het leuk om een complimentje te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld zeggen “Wauw, wat zit je haar mooi” of “Wat een mooie lach heb je”. De ander begint te blozen of geeft jou ook een complimentje. Hier kun je dan weer op verder gaan en zo ontstaat er een gesprek!

Maak oogcontact

Lichaamstaal is erg belangrijk bij flirten. Denk hierbij aan lachen, maar vooral aan oogcontact. Je kunt naar zijn of haar ogen of lippen kijken en daarna weer wegkijken. Let op, blijf niet eindeloos naar diegene kijken, dit kan heel raar en eng overkomen!

Plaag de ander

Zorg ervoor dat je de ander op een onschuldige manier plaagt. Op deze manier laat je merken dat je interesse in diegene hebt. Je kunt ook humor gebruiken, veel mensen vinden dit een pluspunt!

Laat ons weten of het jou lukt!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten