Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Alles wat je moet weten voor je aan een one night stand begint

Een one night stand, moet je hier nou op voorbereid zijn of juist niet? In dit artikel willen we jullie in ieder geval zoveel mogelijk informatie geven over dit onderwerp. Het is namelijk nooit verkeerd om goed op de hoogte voordat je hieraan begint!

Gevoel

Het belangrijkste is eigenlijk dat je je goed bewust bent van de situatie. Hoe voelt die persoon zich over dit moment en hoe voel jij je? Is het voor jullie beiden een one night stand of denkt de ander misschien dat er meer achter zit. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn want voor je het weet ga je door een periode van liefdesverdriet. Weet dus wat de bedoelingen erachter zijn en laat je vooral ook niet gebruiken! Sta je er zelf achter? Dan moet niemand je tegenhouden en go for it!

Blijven hangen

Wat ook goed is om over na te denken is, wat je doe daarna? Blijven jullie nog even hangen bij elkaar, ontbijten jullie samen of sneak je extreem vroeg het huis al uit. Het liefst communiceer je hier al op tijd over zodat niemand verrast is op het moment dat jij alweer vroeg de deur uit wilt. We snappen dat het misschien ongemakkelijk kan zijn om het hier al over te hebben, maar het voorkomt vervelende situaties.

#BeSafe

Uiteraard kan dit onderwerp niet ontbreken. Vergeet namelijk niet goed na te denken over hoe jullie dit veilig gaan aanpakken. Gebruik natuurlijk bij voorkeur altijd een condoom bij een one night stand om SOA’s te voorkomen.

Geniet

Tot slot is het uiteraard belangrijk om te genieten van het moment. Het is goed om over de dingen na te denken die hierboven staan maar laat je gedachten niet het moment verpesten. Enjoy & have fun!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten