Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Zo doe je het beste je wenkbrauwen

Wenkbrauwen, ze zijn niet alleen al tientallen keren veranderd van vorm, ze zijn ook veel belangrijker geworden. Wenkbrauw zeggen alles over je gezichtsuitstraling. Kijk je blij of boos? Je ziet het aan je wenkbrauwen. Dus hoe houd je die in de beste vorm?

Epileren

Epileren, iedereen kent het wel. Met een pincet op een ietwat pijnlijke manier de verkeerde haartjes bij werken. Belangrijk is dat je vooral de haartjes onder je wenkbrauwen doet. Dat is iets wat je makkelijk zelf kan doen. Voor het epileren van de bovenkant van de wenkbrauw, moet je echt alleen de overige haartjes weghalen die net boven het model van je wenkbrauw zijn gaan groeien.

Producten

#1 Deze soepele gelpen is verkrijgbaar in vier kleuren: diep bruin, middenbruin, lichtbruin en blond. Met de druppelvormige punt kun je jouw wenkbrauwen nauwkeurig vullen, hoe dun ze ook zijn. Als je eenmaal de juiste boog hebt, draai je het potlood om en gebruik je de borstel om je lijnen te verzachten.

#2 Terwijl de meeste make-up bedrijven nu pas beginnen met wenkbrauw-producten aanbieden, zit Anastasia al een hele tijd in de wenkbrauw game. De punt is goed te gebruiken om superfijne lijnen te tekenen, de achterkant voor gemiddelde streken en de zijkant voor een dikkere toepassing. 

#3 Het opvullen van je wenkbrauwen heeft alles te maken met nauwkeurigheid en met Diorshow Brow Styler kan dat niet fout gaan. Het superfijne intrekbare potlood geeft precies het haar-achtige effect.  Dit potlood is verkrijgbaar in zes tinten: zwart, donkerbruin, kastanjebruin, bruin, kastanje en blond. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten